torsdag 5 augusti 2010

Bullen

Kolla in hans underbara uttryck/blick och hans fina huvud. Han är söt som en sockerbulle därav namnet. Han ska få ett ordentligt namn men vi vet bara inte vad ännu. Så han lyssnar till de mesta just nu men så är det att vara valp. Huvudsaken är att han följer oss och tykcer att vi är nog intressanta att vara med.
Vi har försökt oss på lite ordentlig fotografering av "Bullen" idag men de är lite svårt med en liten gosse som helst av allt, i vaket tillstånd, bara vill röja och ha kul. På ståbilden ser det ut som om han är kort och hög vilket inte riktigt stämmer men han står på alla fyra ben och då nöjde vi oss så :)
Han var med mig i måleriarbetet idag också, syns i pannan :) Han är en väldigt cool hund. Sysselsätter sig själv mest hela tiden. Leker med våra gamla valpleksaker. Kul att se att samma saker är intressanta för alla hundar och oftast är det billiga leksaker såsom tomma toarullar, plastkruka, tom yoghurtbägare, petflaska och bollar i olika storlekar. Kottar är också en stor favorit. Han sover hela nätterna under sängen med de andra hundarna. Äter utan problem med de andra. Avgudar förstås Hubbe och studerar allt han gör och hur han gör. Vår lilla Chihuahua Putte är en bra lekkompis så även Diva. Biella är mest som en mamma och pysslar med honom. Vår gamla katt är välidgt intressant men nu så är även de kompisar och inte lika fullt roligt att jaga (hon kan vara ganska så sur o bestämmer förstås här hemma med in ringa ålder av 14 år)

Nu blir det lite Bloggtorka ett tag igen för jag får besök av min kusin och hennes dotter på lördag då de mellanlandar på Arlanda hela dagen innan deras flyg går vidare mot någon av de Grekiska öarna. De ska bli så kul. Har inte träffat henne på flera år. Ha en bra helg alla mina vänner :)





1 kommentar:

  1. Han är verkligen en söt liten rackare. Han kanske helt enkelt ska heta Bullen? Eller Bullock, efter Sandra. "Hon går inte ju av för hackor direkt". Förmodligen kommer han nog kallas Bullen även om han får ett "riktigt" namn sedan. Men så småningom får ni nog kläm på vilket namn ni týcker passar.
    Söt är han hur som helst - oavsett vilket namn han bär. Kramiz

    SvaraRadera

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade