fredag 1 januari 2010

God fortsättning på 2010 och lite av varje

5 st söta, sovandes, mysiga små lappisar
Nyväckta av kameran! Söta eller??!!
Hungriga H-valpar
Mumsfillibabba!

Nu har vi en underbar tid framför oss här hemma. Valparna börjar bli små hundar med egna egenskaper. Alla 9 är nu utanför sina valplådor och tillsammns hela tiden. Mammorna går in och ut som dom vill. Divas valpar har börjat smaka rå köttfärs och lite majsvälling sen några dagar tillbaka och Biellas har nu smakat 2 ggr och det är tidigt men de blir liksom väldigt sugna då de både hör och känner doften när Divas valpar äter. Biella är en sån härlig mamma. Hon tar mer än gärna hand om alla 9 st. De är hennes liv detta med att vara mamma. Diva är lite mer sansad och tycker de räcker bra med 4 st. Hon har nu börjat vara mindre i valprummet och latar sig utanför och går in då de är matdags och städdags. Hon far in som skjuten ur en kanon om de är någon av hennes barn som blir välidgt upprörd över något, då är hon där och kollar läget. Bilderna ovan är på Divas då de fick köttfärs blandat med majsvälling första gången. Deras nya "tillhåll" är vår gamla Biabädd. Se bara och njut! Här ligger de valpar ur båda kullarna.
Här nedan är Hubbes son Jeppe som bor i Holland. Han är "ruggigt" lik sin far. Är en fin kille.
Hoppas de visar upp honom på nån utställning nån gång.
Liten uppdatering nu på kvällen, då jag kom i håg att jag faktiskt fått bilder på Diesel också nu här i december. (Förlåt Therese & Diesel)


Hubbesonen nr 1 Stråhles Jeppe

Hubbesonen nr 2 Stråhles Julle alias Diesel!

Såå lik sin far så de nästan är en kopia. Dock lite ljusa ögon på bilden men de är pga ljuset ute med all snö. Jag blir så glad när jag får bilder och info från grabbarna.
Önskar alla våra läsare, vänner, valpköpare och släkt en härlig vinter nu då hela Sverige visar upp sig från sin vackraste sida, nämligen i Vinterskrud!

2 kommentarer:

  1. Oj, det måste vara jätteroligt, att har 9 valpar tillsammans! Men hur kan du säga vem är vem?

    SvaraRadera
  2. De är så goa de små liven. Verkar oskyldigt lugna när de sover, men det blir nog snart livat i luckan. Om några veckor river de väl huset kan jag tänka. Ja, ja. Alla är väl inte som Frisco var, när han var liten. Men det finns ju alltid en risk (chans - hihi) att någon är det. Av 9 st små rackarstycken måste ju åtminstone någon av dem kunna hitta på lite rackartyg. Konstigt vore det annars!

    SvaraRadera

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade