söndag 8 maj 2011

Söta goa Jilla

Lappbergets Jilla 4 månader


I dag fick Jilla kom in till Exas valpar och hälsa på. Här sitter hon utanför valplådan och är såå nyfiken så hon nästan "ströp" sig själv men de hälsade på varann och pussades och Exa är så snäll och bara tittar på. Hon liksom kollar läget och ser till att de går rätt till sen är allt ok :o)



Är hon inte söt så säg, vår lilla Jilla.




just nu med 4 långa ben och hörseln är inte som den varit. Hmm tror hon har selektiv hörsel, gr. Lelle och hon går ju valpkurs och i torsdags så var hon allt annat än intresserad av honom och hans leksaker och godis men den kommer väl tillbaks, hörseln alltså :o)
Annars så går vi här och väntar på att Diva ska visa något som gör att vi kan tro att de är valpar på G men inget än så länge men de är ju inte 3 veckor sedan de parade sig så de är bara vänta och se. Om hon inte är dräktig så parar vi Doris nu då hon börjar löpa och så parar vi Diva på nästa löp, så vi bytar bara plats på dessa fröknar. Lappbergets Famolas alias Kino har varit på utställning i helgen och de gick kanonbra! I går på Kennelklubbens utställning i Lidköping blev resultatet så här: 1:a i öppenklassen med Excellent och ck och i tävlan om bästa hane så blev han 2:a md reserv cert. Grattis Titti de gjorde ni bra. Kritiken var mycket bra rakt igenom. I dag var det rasspecial i Skara och då blev de såhär: 1:a i öppenklassen med excellent och ck sedan blev han oplacerad i bästa hane men tilldelades CERTET, tjoho vad roligt! GRATTIS igen Titti. Den kritiken var också mycket bra. Nu väntar jag bara på ett litet fotografi eller två på grabben :o)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade