söndag 15 maj 2011

Wow vilken helg det varit

Lappbergets Exor


Vi har haft valpbesökare här i omgångar i helgen :o) Valparna tar emot alla som vill hälsa och busa med dom med glädje. Exa är en sån härligt duktig mamma och Jilla är lycklig lektant/storasyster även Putte har börjat komma och vill leka. Dom är ju i hans storlek så han väntar och väntar på att de kan börja leka med varandra och Hubbe har koll på läget.
Och så har vi ett gäng duktiga valpköpare som varit på hundutställningar lite varstans i landet och i vårt östra grannland, nämligen Lappb Gálgu alias Friidu var i går och fick 1:a med excellent och blev BIR och tog certet!! I dag blev hon BT3 med excellent. GRATTIS Anna-Mari och Korpikartanon kennel. Hennes bror Gállis var på en lite mindre utställning och blev BIR även gan och sen BIG 1:a men oplacerad i Bis:et men de gör ju ingenting för Ann-Margret var nöjd och glad och fick jättefin kritik. GRATTIS även till henne!!
Vidare har Lappb Exor och Sara varit på Int.utställning i Överkalix i dag och det gick kanoners. Han fick 1:a med excellent och blev BT Hane 2 med CERTET även han! GRATTIS Sara. Tänk vilka resultat och vad stolta vi är som uppfödare osm har så duktiga valpköpare som visar upp sig runtom.
Diva ska ultraljudas på onsdag och vi håller tummarna för att hon är dräktig. Vi har lite hopp då hon visat samma beteende som vid förra dräktigheten och matvägrat i 3 dgr precis under samma 3 dgr som då, så på onsdag återkommer jag med nyheter angående henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade