onsdag 20 juli 2011

Nu börjar de närma sig ordentligt dag 62

Uppdat kl 12.40: Bild tagen i dag i regnet och nu har tempen gått upp lite igen till 37,6 och hon gick väldigt sakta på promenaden och ville bara hem, så nu kan de vara på G och jag hoppas på valpar i morgon bitt kanske :)

kl 09.30 Har nu sovit nere i valprummet med Doris i några nätter och hon sover som en stock hela nätterna. Här är de inga förvärkar inte :) Hon kommer säkert lura mig och bara hoppa i valplådan och klämma ut dom. I natt har jag hört att hon varit lite vaken till o från men legat under sängen hela tiden. Nu senaste dagarna har hon inte gjort många knopp. Mest sova, äta, gå några steg och hänga med på små promenader i lugnt tempo efter de sova ett tag och sen äta lite till osv. Nu i morse tempade jag henne då hon är lite "skum" men nite som de andra tikarna med att hässja ordentligt och bädda utan de bara är inte som vanligt och vips så var tempen nere på 37,3 och vid de andra tillfällena har den varit mellan 37,9-38,0. Så de kan tänkas vara på nedåtgång så i natt kanske eller i morrn bitti. Återkommer så fort de händer nå´t.

1 kommentar:

  1. Åh, så spännande! Frisco blir ju morbror ju! :)
    Fast man kan ju inte tro att han skulle vara mogen för att bli farsa själv inte. Kroppen är vuxen, men hjärnan har liksom fastnat i tonårs-revolten! :(
    Håller tummar och tår för Doris att allt ska gå bra och att det blir krya och starka valpar.
    Kram <3

    SvaraRadera

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade