måndag 24 augusti 2009

Hubbe slog till igen och avbrutet löp..........

Jaa vår egna lilla guldgosse/solstråle slog till och tog CERT igen i söndags och slutade som 2:a Bästa Hane. Han skötte sig med bravur. Han e´ju lite töntig när de gäller att brösta upp sig mot andra hanar men bara om han får skälla först! Är det någon äldre och mognare hane så blir han så fjantig och bjuder in till lek, så han är inte hanhundsilsk på något vis utan bara en liten kaxig tonåring just nu, fast en töntig sådan. Men som sagt så gick de jättebra i utställningsringen och det kan vi tacka Jambos Zakky för också. Jag hade besök här från lördag till söndag av Kim med Bobby och Zakky och hennes kompis Agneta med sin Tazza. Zakky är en sån cool pojke och det är även Bobby men Zakky är en sån som bara ÄR. Båda hennes hanar är väldigt väluppfostrade och snälla och gosiga på alla vis. Hubbe och Zakky gick i samma klass och Hubbe hade träffat Zakky en hel del innan de var dags att äntra ringen så det var hur lugnt som helst. Härligt härligt! Även Ewy sov över med sin Fideli och för henne gick det jättebra också. Hon tog sitt tredje CERT och blev Champion. GRATTIS Ewy. Bobby blev Bästa Hane och BIR och Agneta detsamma med sin söta Tazza. GRATTIS till Er båda och tack för härligt sällskap. Det här gör vi om!
Sen har vi lite tråkigare nyheter och det är att Diva kom aldrig igång med sitt löp ordentligt utan hon väntar nog på att Biella ska börja löpa, vilket jag tror kommer att ske inom kort. Så vi har nog "dubbelvalpar" här hemma fram mot hösten/vintern. Det ska bli "skitkul" om man får uttrycka sig så. Har tyvärr inga bilder från helgen men här kommer några andra bilder från söndagen. Titta njut!!!


Det här är ca en ½ påse, han hittade 3 proppfulla kassarSkogens guld!!

Det var ju inga små kantareller Lelle hittade
Måste bar visa en av Biellas "manier", IGELKOTTAR!!! Hon vill gärna mörda dom och de verkar tycka att vår trädgård är ett underbart ställa att bo och vara på, för de kommer in här flera gånger varje dag så nu får vi bära bort dom men Biella tycker att de kan vara kvar så hon får jaga/mörda lite. Mums säger hon och AJ säger jag!!

Lev väl och ha en kul vecka










2 kommentarer:

  1. Tack för en trevlig helg. Grattis till Hubbe.

    SvaraRadera
  2. Åh, vad duktiga ni är. Grattis till alla fina framgångar.

    SvaraRadera

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade