söndag 16 augusti 2009

OJOJ vad det var längesen, igen

och det händer inte så mycket här just nu. Vardagen börjar återgå till sin normala lunk och vi väntar på att båda tikarna ska börja löpa. För nu är vi valpsugna här i Upplands Väsby. Här följer några bilder tagna av vår mästerfotograf och dotter Sara
Fina, söta Biella
Jag & Biella vid strandkanten i Älvkarleby.
Fotografen Saras lilla katt, Castro. Söt som socker och busig/bråkig med lappisar. Gillar inte hundar men han ska lära sig han också. Han "nitade" Diva härom kvällen och såg till att hon höll sig på ett och samma ställe så han hade henne under uppsikt. Hon lät honom hållas och tänkte väl bara, -De kommer igen för han ska nog få komma hem till oss nån dag och här kan han inte bestämma då vi har gamla Spice som är vår ledare. Vi ska nog få till även honom att förstå att lappisar är de bästa som finns.
Söta Diva som inte har börjat löpa ännu, hmm tycker de är på tiden nu men men, jag säger som jag sagt ett tag nu; Det är på G, så håll ut Ni som väntar på Diva/Hubbe valp.
Hubbe står fint som vanligt. Han är ganska så lätt att fota stående, då han själv ställer sig så här bra. Han var i Norrköping igår och det gick finfint. Han blev 1:a i unghundsklassen med CK och slutade som 4:a Bästa Hane med Cert. Ojoj vad vi är bortskämda med fina resultat på honom men så är han ju vackrast!! Tycker vi i alla fall. Nu börjar han få tillbaka pälsen efter sommarens fällning och sen har ju simmat så mycket i sommar så han är bra musklad och har fin kondition.
Lappbergets Fâlli har gjort det igen!! Jaa hon tog certet och blev BIR i går i hemlandet Finland. GRATTIS säger vi till Eila och Jorma. I dag tyckte domaren att hon var för valpig i sitt sätt, hmm är det negativt??!!, så det blev en slät 1:a i dag men det är inte illa det heller då hon är helt urfälld och inte ens 1 år ännu. Nu väntar jag på någon ny bild och kritikerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade