lördag 1 maj 2010

Lappbergets Golli, söt som socker

Lappbergets Golli 4½ mån.

Gulliga-Golli

Ser ut som om hon aldrig gjort något annat än att posera framför kameran eller hur??!! Hon är så söt och rar. Att hon dessutom är mycket vacker är ju liksom bara en bonus.

De här bilderna tog vi då jag var och hälsade på hos henne och hon har aldrig tränat på att stå fint framför, alltså utställningsståfint, inna denna gång men de verkar vara något som hon kommer bli mycket duktig på men hon bor ju också hos en väldigt bra matte som kan hund på alla de vis. (Instruktör på Lidingö BK bl a) Sen har hon ju en mycket duktig och härlig "storebror" i schäfern Icko. De ska bli väldigt roligt att få visa upp henne på lite utställningar framöver. Hon är en härlig showhund på alla vis och att hon sedan dessutom har en bra exteriör med god parallellitet både bak o fram, bra päls, mörka fina ögon, små gulliga öron, härligt temperament och jaa, jag kanske är lite partisk men hon liksom de andra vår G-kull är jättefina. Tack Ann-Margret för att vi fick låna Råsto!!

1 kommentar:

  1. Vilken stjärna! Hon lär definitivt ta hem många titlar i ringen. Det är jag helt övertygad om. Frisco blir nog brädad där - fast han får väl göra så gott han kan mot andra hannar. Lycka till!

    SvaraRadera

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade