onsdag 16 mars 2011

Lite info om vad som händer & valpar på G

Bilder från ett soligt Härjedalen och G-Tjapp. Han fortsätter att visa framfötterna i renvallningen :) Allt är bara bra och de syns väl

Fina fina Tjapp :o)
Här nedan är hans "galna" bror Gallis :o) Visst är de en skön bild?! De syns att han också njuter av dagarna i de vackra vintervädret!! Tack alla ni duktiga som tar fina bilder och skickar till mig
Syster Gazzi har varit på rasspecialen i Mora och fick en kanonkritik och ett VG=Very Good. Det är kanske jämtställt med ett hederspris. De är nya utställningsbestämmelser och även vi i Sverige har blivit internationella. Hon skötte sig galant och matte och lillmatte var nöjda så även jag. Får se om jag får någon bild från dagen.
Annars här hemma är de lugnt nu. Valparna har flyttat och vi har bara Jilla kvar som är så underbart rolig, positiv, glad och bara sådär gullig som en valp kan vara:) Hon är husses hund, så de ska gå på valpkurs och ringträning. De ni!! Hon och Putte är bästisar och de valde varandra när hon var ca 6½ v och Putte lekte nästan bara med henne. Så konstigt de kan vara men hundar är ju som oss, de tycker inte om alla men dom två är kära :o) Valparna ur vår J-kull har de så bra och allt fungerar kanon.
Sen har vi ju nya glada positiva och härliga nyheter: Exa är DRÄKTIG!! Veterinären såg minst 4 st olika fosterblsor i dag på ultraljudet så om lite drygt 4 veckor har vi ett gäng underbara små lappisar att snusa på och överväldigas av för de är ju så fantastiskt med valpar och få följa deras uppväxt och utveckling. De är en otroligt stor gåva att få vara uppfödare. Hennes syster E-Lihky är rund och go och ska valpa om 9 dagar. Så de följs åt de systrarna och de ska bli kul att följa deras valpar.
Ska se om jag kan fånga lite hundar på bild i helgen. Ha de gott så länge alla vänner :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade