lördag 3 april 2010

Glad Påsk!

GLAD PÅSK!!

Hubbe in action!

Vackra Hubbe står ordentligt!
Det är dåligt med uppdateringar här mellan gångerna. Jag vet det men det blir lite så när det inte händer så mycket. Men vi har glada nyheter ang HD-resultat, även på den 3:de hunden i F-kullen, Fâmolas alias Kino: A-A !! Tjoho vad glada vi blir. Grattis Titti och Thomas.
Här hemma går livet sin gilla gång. Solen skiner mer och mer och snön börjar smälta ordentligt. Hundarna är inte lika glada för det som vi är men men, man kan inte få allt här i livet eller hur?? De harj u njutit i 3½ månad nu. I morgon är det debut i utställningsringarna för i år, på officiell utställn i alla fall. Hubbe, Exa och Frisco ska in till Lilla Sthlm. Kul ska det bli. Frisco träffade jag för en vecka sen på en inoff i Sollentuna och Gunilla hade verkligen tränat med honom. BRA Jobbat! De skötte sig exemplariskt. Han fick 1:1 HP och blev BIM med jättefin kritik av Per-Erik Wallin: "
Mycket tilltalande lagom stor hanhund. Vackert huvud med bra bredd i skallen och bra ögonform. Bra hals, stark rygg, välburen svans. Utmärkt bröstkorg, bra ben och tassar. Bra vinklar runt om och rör sig mycket balanserat. Vacker välskött päls. Glatt vänligt temperament"
En bild från utställningen något mindre bra rent kvalitetsmässigt men ni ser ju hur han kan stå fint?!
Exa träffade jag senast i december så det ska bli extra roligt att träffa "Ullegull". Har mer eller mindre bestämt mig för hane till henne och det blir nog parning för henne i december/januari. I dag har vi haft släkten på påsklunch. Mmmm vi älskar fisk i alla olika modeller och smaker i den här familjen så påsken är en bra högtid för oss, rent matmässigt. Lelle rökte en bit lax i går och den blev UNDERBAR. Även den gravade laxen var fin så också sillarna. Som vanligt, då de stora utflyttade barnen kommer på besök, så blir de så trötta så trötta efter intagen föda, se bara här hur de ser efteråt:
Adde närmast och Linnéa i den andra
Ha nu en fortsatt trevlig ledighet alla ni som är lediga.

1 kommentar:

  1. Ja, det syns att ni haft en skön påskhelg så här långt. Och UNDERBART väder fick vi ju idag också. F-kullen verkar vara en bra kombination när det gäller höfterna. Det är ju bara att Gratulera.
    Vi hoppas på fina framgångar på söndag. Kram och Lycka till!

    SvaraRadera

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade