onsdag 21 april 2010

Nya planer här..........

Exa+Rabbe=Sant!!

Jaa nu har vi bestämt oss för att para Exa i sommar då hon löper. Vi längtar ordentligt efter detta, då Exa är en sån härlig tik och att vi ska få använda Rabbe som vi känt sen har var yttepytteliten och är en favorit! För mer info om kullen läs på vår hemsida: www.lappbergetskennel.com
Vi blir hemma hela sommaren då vi ska byta panel och fönster på huset, bygga färdigt staketet och renovera hallen. Pust, vad jobbigt de kommer bli men kul och fint! Tur vi har semester, hihi :O)
Gallis var så duktig på sin första utställning. Ann-Margret var stolt och glad. (hoppas på nån bild)Han fick kanonkritik och blev BIR-valp och uttagen i gruppen men blev inte placerad utan slutade som (6:a alltså sist att åka ut) Nu ska de vässa klorna inför nästa utställning som säkert blir snart. Gieries-Tjapp alias Tjapp myser med sin matte och är mycket nyfiken på renarna. Han växer och frodas är som en lappisvalp ska vara och med en mor som heter Biella och som har mottot här livet: Fullt ös medvetslös!! Tjapp spanarHelst vill han komma in till renarna också, sötnosen Tjapp!
Gálgu alias Friidu är precis så go och snäll som en Biella valp kan bli. Bara glad och positiv hela tiden. Hon trivs mycket bra med sina flockmedlemmar. Växer så det knakar. Här är några bilder som är tagna för ca 3 veckor sen. Hon myser......
Hállu alias Guinness, Golli och Gazzi kommer troligtvis att var med på SLK's utställning i Österbybruk i maj :O)) Diva, Biella och Doris har löpt klart för den här gången och det tycker nog Hubbe är skönt så nu är ordningen återställd. Jag har även tagit tag i spårträningen igen och det är lika roligt varje gång. Hundarna går som på räls och alla blir nöjda. De för att de har fått använda huvudet och nosen och jag för att jag har så duktiga hundar.
Lev väl mina vänner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade