måndag 27 december 2010

Blandad kompott HUND2010 & lite julhälsningar

Jag har även uppdaterat vårvalpblogg lite: http://lappbergetskennel.blogspot.com

Helgen 18-19:e december var vi ju på mässan här i Stockholm & vi startade på lördgen i montern med Lappbergets Favru alias Doris och Jambos Herax med ägare & uppfödare Ewy Pettersson i SLK's Rasmonter. De var så duktiga hela dagen båda två. De var "klapphundar" i 4 timmar och klarade de jättebra.

Här kommer ett axplock av bilder från , fler kommer senare,HUND2010 och det var ett glatt gäng med Lappbergare som var där. TACK alla ni som kom!!
Först ut var Lappbergets Gallis

som 2:a var det Lappbergets Hallu alias Guinness

han är lika duktig som sin far på att ställa upp sig endast 1 år gammal. Lite pälsfattig denna dag. Ägarna tycker han var naken men om jag jämförde med flertalet av de hundar som var där så var han i FULL päls:) Här nedan står Hubbe som vanligt såå vackert då de är Showtime:)
Lappbergets Favru "Doris" är på väg i päls då hon har varit naken i princip hela vintern så vi får hoppas fröken tar och sätter på sig pälsen snart ordentligt för hennes utställningssäsong börjar nu i vår:) hon är också så rolig att ställa då hon tycker detta är kul:)
Lappbergets Diva koncentrerar sig :) Hon visades av Ewy, tack för hjälpen, och hon är också en sådan hund som tycker om utställningar och showar lite extra i ringen
Resultat från dagen blev lite sisådär, Hubbe blev 1:3 CHKK med CK & slutade som 5:a Bästa hane, Guinness 2:a i juniorklassen och Gallis 3:a i Juniorklassen men båda fick jättefina kritiker fast de var nog lite för "stora" för den domaren (båda är normalstora både till längd o höjd men utställning är ju en bedömningssport och alla tycker olika så....) Lappbergets Frisco blev 1:5 & hans bror Famolas alias Kino blev 1:2 i ÖKL och även de fick fina kritiker och de var sedemera med i både Avesklass och där vann deras far SV SE UCH Sörlandets Esso och fick HP, och med vår uppfödargrupp som bestod av deras syster Doris också en tik till och där blev vi 2:a med vår Grupp och fick hederspris:)) Det var jättekul och första gången för oss i stora sammanhang. Jag väntar på lite bilder av både Kino & Frisco
Här kommer några av alla de julkort vi fått:
God Jul hälsning från Exa som tillbringar den i Sälen
God Jul hälsning från E-Lihky
God Jul hälsning från Hilla alias Donna med "storebror" Ricky
De bor nere i Simrishamn på Österlen och se bara vilket lappisväder även de har där nere i Sydligaste Sverige. Nu har vi snö över hela vårt avlånga land och det tycker ju våra lappisar om:)
Tack alla som vi fått julkort av, goa underbara vänner, hundkollegor och valpköpare för detta år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade