måndag 23 februari 2009

Ny vecka och lite nya bilder

Söta Lova!!
Då så var det måndag igen och sportlovet är här för oss i Stockholmsområdet, vilket brukar betyda regn och rusk men i år så har vi fått SNÖ. Grattis säger jag bara till alla barn. Även hundarna är jättelyckliga. De kan gärna vara ute i flera timmar och bara leka. Jag fick mail och lite bilder från Lenni i Finland igår och han stortrivs och har de bra. Där han bor har de riktig vinter med mycket snö och kallt. Han är så fin så.

Har även fått några huvudbilder på Exor. Han har så fint huvud och så hoppas vi på att han kommer ut i utställningsringarna fram mot sommaren.


I går var jag o Nettan upp till Alippa och hälsade på. Alippa är Blizza's valp med Cahppes Vaskur-Tengil. Hon drar sin "lillasyster" redan blott 10 mån gammal, i pulka, dock inga långa sträckor men ändå. Hon är så duktig och en riktigt genomsnäll och cool tik.



Fick även ett litet kort från Gotland där Diva är på semester hos sin syster Pixie. De har de så bra. De springer omkring och busar och gör Visby osäkert, hihi. Som tur är så kommer hon hem snart. Nu löper hon så de blir om ca 3 veckor, kan jag tro. Hon har varit hos dom sen nyår så nu är det verklgien på tiden att hon kommer hem. Dom får klara sig utan henne hädanefter. Fast Jojo och Pixie blir ju ledsna men de har något spännande att se fram emot då Pixie nog ska få bli mamma till hösten/vintern. Vi letar hane även till henne.Det är svårt att se vem som är vem men Diva är till höger och Pixie till vänster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade