torsdag 8 oktober 2009

Nu så är alla samlade igen och bilder på Exor

Bilder från ett regnigt Sundsvall då jag fick träffa gulliga, mysiga, goa Exor. Han är lik sin mor i både uppförande, läten och till utseendet. Nu är han i början av att få lite päls tillbaka. Visst är han söt!





Han är lik sin mor på det sättet att han inte vill ställa upp sig för fotografering, dvs det finns roligare saker att göra än att bara stå still, hihi, t ex springa och röjja är kul....
Nu Biella hemma igen efter lyckad parningstripp/visit hos Cahppés Råstojaure och lugnet är på väg att lägga sig över Fresta. Så nu är det bara att vänta å´se om de blir några valpar här om ca 9 veckor. Biella brukar ju vara ganska enkelt att se om hon är dräktig, då hon matvägrar från vecka 3 i dräktigheten och hennes dotter, Diva, är säkert likadan. Det återstår att se. Hubbe och Exa står på reservlista på ett MH den 17/10, om de inte kommer med där så blir det MH:n gjorda på 5 hundar (Hubbe, Exa, Disa "Pixie", Frisco och Fâvru "Doris") från oss helgen den 7-8/11. Det ska bli väldigt roligt och spännade att se. Ha de bra i de vackra höstvädret. Nu ska jag ut och klippa gräsmattan, förhoppningsvis för sista gången detta år :0))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade