söndag 25 oktober 2009

Söndagsrapport innehållande, bl a, blodspår med Doris

Vackra Cesar gör det som han är bäst på, nämligen bara vara vacker och sitta fint!
Doris första blodspår och det gick KANON. Kan nog tänka mig att det var som ur en handbok i viltspår, jaa jag skryter men jag är SÅ imponerad av denna lilla vilda tokiga glada tik!!! Här har hon nyss hittat skanken och då sprang de upp ett rådjur precis bakom träden, bilden nedanför visar hur hon verkligen är intresserad av det där som rörde sig. Ojoj vad spännande, tyckte hon.
Den luktar och smakar underbart och den är MIN!

Hon bar den så stolt hela vägen tillbaka till bilen. Så nu blir de till att köra några fler med henne så kan nog hon och Hubbe starta Anlagsprov samtidigt. Hubbe var också kanon idag. Det blir mörkt väldigt tidigt nu då vi ställt tillbaka klockan, därav väldigt dåliga bilder och Hubbe gick sitt efter henne och då var de nästan mörkt ute så han fastande inte på bild. Klockan var då ca halv 5. Efter spårövningarna åkte jag, Doris och Jossan till deras kurs. De har börjat en allmänlydnadskurs och förra söndagen var Doris väldigt uppe i varv, skällde mycket, hade svårt att koncentrera sig och ville att de skulle hända något hela tiden, så jag följde med Jossan, som lite moraliskt stöd också, för att "se till" att Doris skärpte sig och de gick GALANT, de också som allt annat hon pysslar med. Jossan är såå duktig. Hon borde ju ha varit lite mentalt trött efter sitt första blodspår och med alla 4 ben på marken i dag. Jajamensan de gick hem. Jossan och Doris kommer bli ett vasst par ute på agilityplan här fram mot nästa sommar, för de är de som ekipaget satsar på. Utställningar också för hon är en sån vacker liten hund.....
Här hemma så matvägrar Diva och vilar med mysstunder i soffan eller på oss, se nedan, och Biella äter som vanligt. Så vi får se. Biella parade sig ganska tidigt i löpet så hon borde börja må lite illa om nån dag eller två och Diva på sista dagen i höglöpet dag 16. Jaja, den som lever får se.
Måste bara lägga med en bild på Saras katt Castro. Han är en skön katt med stor förälskelse i vatten och att bära på tunga saker eller vad sägs om att hämta en stor limppåse uppe på kylen och bära den genom huset upp på övervåningen och lägga den i sin mattes säng!? Jaa, det är sant. Han har Maine Coon i sig och de har ju lite tokiga saker för sig. Ha en bra vecka alla vänner!Se sån stil han har!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade