tisdag 9 november 2010

Bara lite allmänt

En liten bild på Lappbergets Gallis med sin far Chappes Råstojaure då han flyttade hemifrån. Tycker den är så söt och det är ju faktiskt vinter och snö på den här bilden
Nu har vi fått snö och jippi vad glada vi blir då. Jaa även jag faktiskt. Hundarna vill inte komma in men det är precis på plussträcket på termometern så det är rejält blött ute men fint blir det och så ljust jämfört med igår:) Vår lilla Chihuahua Putte är ju inte lika förtjust i detta väder men han hänger på. Måste också bara berätta hur underbara hundar vi har och absolut Hubbe. Han är vår pärla. Nu då båda tikarna löpt och han dessutom fått para så tycker man kanske att han skulle vakta sina brudar lite mot Putte men icke sa nicke. Han är så cool. Putte och han har gått här bredvid varandra och luktat på samma lilla "flickpöl" utomhus och bara drömt sig bort men inga tendenser till att bråka. Putte håller sig undan, han vet bättre än att börja bråka med Hubbe som är 20 gånger större än vad han är, och Hubbe låtsas som om Putte inte fanns men de går här hemma tillsammans. De är guld värt att ha en hane som Hubbe! Hoppas Biset blir likadan så att vi kan ha de alla 3 tillsammans här hemma. Biella är nöjd med livet och HUNGRIG. Tror för sjuttsingen att hon vet att nu är det valpar på G och bäst att äta så länge hungern infinner sig:) Nu väntar vi på att de ska bli helg för då får vi nog besök av lappisintresserade människor och så ska jag o Biset på en liten utställning på söndagen. Sen är det ett tag till nästa utställning närmare bestämt 5/12 först och sen årets stora begivelse: Stora Stockholm! Jag tror vi får ihop 5-6 hundar från oss som kommer dit och det ska jättekul! Vi ska även stå i rasmontern och göra reklam för våran underbara ras. De har även börjat höra av sig valpintresserade personer så efterfrågan på valp från våra favoriter, Biella & Hubbe, verkar vara stor och det känns mycket bra.
Nu hoppas jag att snön ligger kvar ett tag och att de är lite ljusare ute i morgon så jag kan fota lite snötokiga hundar.
Ha de gott tills vi syns här nästa gång :o))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade