fredag 1 april 2011

Nu börjar nedräkningen snart :)

Det här fina hackehackspett bor i tallarna precis utanför vår tomt och nu har han börjat nalla på grannens fågelmat :) Var tvungen att föreviga den. Blev hyfsade bilder fast jag fotade genom fönstret Vår Ullegull alias Lappbergets Exa E: SE UCH Norrviddens Skaite U: SE UCH Cahppés Biella
I dag var hon o matte Anita och hälsade på för sista gången innan hon ska komma hit permament för valpning. Hon är hos oss ofta så hon känner sig hemma här och känner alla hundar. Bra med fodervärdar som bor nära. Tack Anita för att du förvaltar vår bästa Exa så bra <3 Hon har nu 2 veckor och 2 dgr kvar innan valpning och har nästan gått upp 4 kg och de finns inte ens uns fett på denna tik så jag börjar nog undra om de inte är fler än 4 små ulltussar därinne. Nåja, hon mår prima och vi längtar så :) I dag var vi ut en liten promenix som vi alltid går innan den obligatoriska kaffetåren. Lilla Jilla var med och Exa ville leka och hon är så snäll med henne så hon blir en bra xtramor åt henne nu under några veckor då Anita är så snäll, och förhoppningsvis vill hon inte vara utan hund, tar hem både Biella och Diva så Exa får valpa i lugn och ro. Oj vad tomt de blir här hemma då men de blir nog ganska skönt också, hoppas man får säga så :)


Syns att hon är stor nu. Buklinjen är ganska "uttänjd" och magen är hård och stinn lika med underbar valpmage :o)
Sen har vi en glad nyhet och det är att Diva har precis börjat löpa så om ca 2 veckor drar hon och Lelle upp till Överkalix för ett kärleksmöte med SE UCH Cahppés Izor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade