tisdag 21 februari 2012

Divas valpar 1 v + 1 dag unga

Första två bilderna är på tik 1

och de här är då tik 2
De har dubblat sin födslovikt x 2 redan. Tik 1 vägde ca 200 g och väger nu 600 g och tik 2 vägde bara 180 g och väger nu nästan 600 g. Dom är små tjockisar och som ni ser här på bilderna så har de börjat spricka upp runt ögonen på dom redan. Diva är en exemplarisk mor. Dom sover och äter och vi hör dom knappt överhuvudtaget.
Här ligger tik 1 och sover och jag får en hyfsad bild då börjar hon sträcka på sig och här nedan ser ni bildsekvensen av hur hon till slut rullar runt och lägger sig tillrätta på mammas tass :-)
Biella är inne på dygn 67 idag och allt är bra med henne och valparna:-) Det är värre med mig som blir hispig av att bara vänta. Nu har hon i alla fall gått ner i temp och den här gången är hon helt annorlunda än vanligt så jag har ingen aning om när de tänker titta ut (var faktistk till veterinären i dag och kollade så det inte sitter någon i vägen eller nå´t annat knas men allt är bra) hon bäddar inte som hon brukar och hon har heller inte hässjat och tyckt att de är jobbigt på något vis. hon har nyss ätit mat och ligger nu och sover så den här gången har hon ätit och motionerat sig in i valpning, tror jag. Lilla tokBiella som tydligen ska valpa på något helt annat sätt än vanligt och de är ju så säger "de som kan" att ingen gång är den andra lik. Återkommer så fort de händer nå´t

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade