lördag 25 februari 2012

Lite uppdatering på båda kullarna

Biella och hennes 4 små valpar, nåja så små är de nog inte. Hanen vägde ca 440 g vid födeseln och väger redan nu, jag vägde honom då jag tyckte han var väldigt rund om magen och hade lite sånt där magknipspip, nästan 700 g. Oj oj oj, hur ska detta sluta ;-) Han blir nog en stor och kraftig pojke när han blir stor <3 Den här bilden nedan är från när de var 1 dygn
Dessa två bilder är från i dag. Ovan är det 2 som ligger åt varsitt håll på den 3:de som ligger under. Syskonkärlek <3 och nedan är en klart avslappnad och nöjd valp :o)
Biella är som vanligt en underbar mor som är i sitt esse nu då hon har valpar. Mat har hon så de räcker och blir över.

Här är Divas söta, tjocka, goa och helt underbara tjejer. Här nedan är det Kiwi som myser bakom mammas rumpa. Träkanten som syns är listen i lådan som de kan krypa under och alltid vara bakom mamma Diva så hon kan aldrig lägga sig på dom och där är ett favorit-tillhåll för valpar.
Här sitter Jilla på andra sidan vår säng och bara väntar och längtar tills hon får leka med de små. Hon är så signalsäker och Diva en sådan cool och självsäker/harmonisk mor, så hon tillåter Jilla att vara inne i rummet. Hon bara tittar på Jilla så rättar sig hon i ledet. Så skönt då alla hundar går ihop och vet var de har varandra :o) Nedan är det en mätt och belåten Kiwi som ligger på tassen och Kola/Kaktus, vi kan inte enas om hennes namn, äter fortfarande
Dessa damer är så runda om sina magar så vi bara skrattar åt dom då de bara äter, glider därifrån, vilar i varsitt hörn av lådan och så helt plötsligt så ligger de där och smaskar igen.

3 kommentarer:

  1. de är underbara!!!
    speciellt den som ligger på ryggen och njuter.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker Kaktus passar bättre med Kiwi... Blir liksom mer samma tema...
    De är så himla söta allihopa, längtar tills vi kan skaffa valp igen!

    SvaraRadera
  3. Vad fina dom är!

    SvaraRadera

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade