fredag 27 november 2009

Solen har visat sig idag, lite bilder, sorkjakt och Linnéa!

Linnéa uppiffad. Hon går 2:a året på Frisörprogrammet och de samarbetar mycket med de som går på Mode-&Designprogrammet. Så här såg hon ut igår då hon kom hem efter Öppet Hus i skolan och hon hade gått Modevisning. Jaa, tänk vad kul de har i skolan!!
Lite udda frisyr men Cool.
Diva spanar!
Fin bild på Diva men de blev konstiga färger
Biella sitter och är fin!
Alla 3 på en bild!
Mor och dotter. Dom är bra lika. Så fort kameran kommer fram så åker öronen ut och så ser man så lidande ut som möjligt för då åker kameran bort igen! De är deras motto!
Tjocka Diva!
Tjocka Biella!
Ståtliga fina, vackra Hubbe som tyvärr inte ville titta på mig just då
Här är Hubbe igen men tyvärr var kopplet kvar och det är ju inte så snyggt men han är fin ändå! Idag var vi ute i solen och Hubbe röjde och var lite allmänt tokig och Diva och Biella något lugnare men de pysslade med sin favoritsysselsättning så här på höstkanten, nämligen Sorkjakt! Se bilderna. Man ser hur lyckliga de är. De hjälps åt att lyssna och gräva. Diva är lite smidigare då hon lyssnar, "hoppar/tassar" till på marken, precis som räven gör, och sen gräver hon. Biella blir så ivrig så hon gör liksom allt på en gång, hihi. De är en syn, vill jag lova. Jag har underhållning en bra stund då de håller på.
Biella tar en paus i sitt grävande. Se så fin hon blir!

Samarbete kallas detta för!
Det syns väl att de mår bra de blivande mödrarna. Matlusten har väl gått ner för Biella och det är ju helt normalt. Hon nobbade till och med ett chips nu på kvällen. Hon är riktigt rund om magen och har juver som är välfyllda. Valparna sprakar och lever om i magarna på dom. De är såå härligt att känna när de rör på sig. Nu är jag helt ledig i 2 veckor framöver och ska bara pyssla om hundarna och julstäda och pynta med de som ska fram nu till Advent!
Hej Hopp!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Svensk Lapphund

Svensk Lapphund
Biella

Bloggintresserade